• Sponsors

  (in alfabetische volgorde)

   

  cpdehoop

  Administratie- & Belastingadvieskantoor C.P. de Hoop
  Nooit meer slapeloze nachten vanwege de administratie. CP De Hoop zorgt ervoor dat uw administratie en belastingaangiften piekfijn in orde zijn. Een klein, hecht en informeel team helpt u als ondernemer in het MKB met o.a. administratie, belastingen, personeel en financiële planning. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen!

   

  Adrie de Lange Kleur

  Adrie de Lange IJzerwaren, Gereedschappen en DHZ
  Een vertrouwd gezicht in het hart van Kockengen. Adrie de Lange is specialist in schuifkasten, raam- en deurhorren en ook dé vuurwerkleverancier van Kockengen en omstreken. Benodigdheden voor grote of kleine klussen; je vindt ze allemaal bij Adrie de Lange.

   

   

  Arend Tuinen Kockengen
  Tuinbeplanting, bestrating, onderhoud of een totaal nieuw ontwerp, al deze werkzaamheden zijn in goede handen bij G. van der Arend.  Van ontwerp tot aanleg wordt allemaal door Arend tuinen zelf gedaan.

   

   

  ASN kockengen

  ASN Fokkema Breukelen
  ASN Fokkema Breukelen is een specialist in schadeherstel. Zij maken uw voertuig weer als nieuw!  Ook zorgen zij voor vervangend vervoer zodat u toch onderweg kunt. De medewerkers van Fokkema doen altijd hun uiterste best om er voor te zorgen dat u in geval van autoschade zo snel mogelijk weer in uw eigen, gerepareerde auto verder kunt rijden. Dat is toch het fijnste!

   

   

  Autobedrijf Verhoek

  Autobedrijf Verhoek
  Autobedrijf Verhoek is een universeel en allround autobedrijf dat sinds 1961 gevestigd is in Kockengen. U kunt er terecht voor APK, onderhoud en reparaties. Maar ook voor airco service, winterbanden, aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Bij detankshop wordt er voor u getankt, waar kom je zo’n service tegenwoordig nog tegen?

   

   

  Bakkum

  Bakkum Elektrotechniek BV
  Bakkum Elektrotechniek BV is een allround elektrotechnisch installatiebureau. Zij verzorgen alle elektrotechnische installaties die in woonhuizen, bedrijfspanden, winkelpanden en kantoorgebouwen te vinden zijn. Met hart voor de zaak streven zij ernaar om ieder project – groot of klein – met de grootst mogelijke zorg te realiseren.

   

  BikeCenter_FCBikecenter Woerden
  Zoveel mensen, zoveel fietswensen, daarom heeft Bikecenter Woerden altijd meer dan 300 fietsen van 9 toonaangevende fietsmerken in de winkel staan. Fietsen waarmee u vrijblijvend een proefritje kunt maken. Want uw nieuwe fiets moet er niet alleen mooi uit zien, hij moet vooral lekker zitten en rijden! Bike Center Woerden beschikt ook over een uitgebreide werkplaats met ervaren en goed opgeleide fietsenmakers.

   

   

  dijkers logo

  Bouwbedrijf Dijkers
  Bouwbedrijf Dijkers aan de Wagendijk in Kockengen is een familiebedrijf dat al meer dan 200 jaar bestaat! Waar vroeger voornamelijk werd gewerkt voor de boeren in de omgeving, richt Dijkers zich nu op nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Een relatief klein bedrijf met een groot hart en een innige band met Kockengen.

   

   

  Bakkerij de Rooster

  Brood- en banketbakkerij De Rooster
  Wanneer je ‘s ochtends vroeg door Kockengen loopt, begin je al snel te watertanden. De heerlijke geur van versgebakken brood van Bakkerij De Rooster komt je tegemoet en je maag begint er vrolijk van te knorren. Maar deze bakker bakt niet alleen overheerlijk brood. Ook het gebak van Bakkerij De Rooster smaakt altijd naar meer!

   

   

  BushKitchen

  BushKitchen is het bedrijf van Harm-Jan Bloem. Hij braait al meer dan vijfentwintig jaar en treedt op als BBQ-Man bij televisieprogramma’s van o.a. RTL4. Met een mix van de Zuid-Afrikaanse braai- en Amerikaanse rooktechnieken grilt en rookt hij heerlijkheden op feesten, partijen en bedrijfsfeesten wereldwijd. Bij Harm-Jan géén standaard menu’s, maar grote stukken biologisch vlees en vis van topkwaliteit. Goed gekruid, maar zonder sausjes, want die leiden af van de pure braaismaak.

  Logo Romijn kocjengen met NAW.inddCOOP
  Een landelijke supermarkt met al het goede van een dorp. Zo kun je de COOP in Kockengen het best omschrijven. Altijd een volledig assortiment en altijd een vriendelijk woord van één van de behulpzame medewerkers.

   

  DEF_den ouden v1groot

  Den Ouden Binnen
  Den Ouden Binnen, inmiddels gerund door de derde generatie, is opegericht in Kockengen maar inmiddels gevestigd in Mijdrecht. Deze gespecialiseerde woninginrichter en projectstoffeerder in breedste zin van het woord is werkzaam vanuit het Groen Hart door heel Nederland. Bij Den Ouden Binnen bent u op het juiste adres als het gaat om vakmanschap, service en kwaliteit.

   

  DBLogo

  Doesburg Internationaal Transport BV
  Bij het naar uw afnemer brengen van uw producten – of bij het ophalen van door u bestelde producten – zorgt G. van Doesburg hiervoor alsof zij een afdeling van uw bedrijf zijn. Met de uiterste zorg en volgens afspraak brengen zij uw zendingen van A naar Z. Als transporteur bieden zij hun diensten door heel Europa aan, als expediteur “worldwide”.

   

  E-b-trans
  E-b-trans verenigt erkende bedrijven gespecialiseerd in tanktransport en de logistiek van gevoelige materialen.
  De diensten zijn toegesneden op de specifieke behoeften van uw branche.

   

  Vecht&Venen-totaal

   

  Financiële Dienstverlening Vecht & Venen
  Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden van Financiële Dienstverlening Vecht & Venen. De klant kiest zelf de manier waarop zijn financiële zaken geregeld worden. En welke manier de klant ook kiest, hij is altijd verzekerd van uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

   

  Fysiotime

  Fysiotime
  Fysiotime is gevestigd in Gezondheidscentrum Breukelen (GCB). U kunt er terecht met zowel eenvoudige als complexere hulpvragen. Fysiotime is expert op het gebied van fysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie, medical taping, digitaal spreekuur, (sport)blessures en orthopedische klachten. Doordat er met diverse disciplines onder één dak wordt gewerkt, leveren zij de meest professionele en accurate zorg.

   

  logo-gezondvoedingsadvies-web

  Gezond Voedingsadvies
  Voeding en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gezond Voedingsadvies maakt u wegwijs in een voedingswereld vol tegenstrijdige berichten. Door u de juiste tools aan te reiken, bent u zelf in staat bewuste keuzes te maken voor een voedingspatroon wat bij uw doel past.

   

   

  Hadek – Hadek beton en vlechtwerk B.V.
  Sinds 1967 is Hadek met vertrouwd vakmanschap dé specialist op hetgebied van prefab wapening, wapeningsstaal, funderings-herstel, utiliteits- en woningbouw, weg- en waterbouw, kelderbouw en compleet betonwerk. Dit jaar vieren zij hun 50 jarig jubileum.

   

  House of Cocagne B&B
  House of Cocagne B&B is een deel van een oude dwarsboerderij in traditionele Nederlandse stijl. De boerderij is gebouwd in 1850 en in 2015 geheel gerenoveerd. Op de eerste verdieping van het voorhuis vindt u een luxe ruime suite met een slaapkamer, aparte living en een badkamer. Vanuit de suite heeft u een prachtig uitzicht op het oude dorpje Kockengen.

   

  PrintHenriët’s Kapsalon
  Henriët’s Kapsalon is gevestigd in het hartje van het mooie rustige Kockengen. Wilt u even op adem komen dan bent u hier aan het juiste adres. Henriët werkt met een gezellig team dat iedereen naar tevredenheid de deur uit wil laten gaan. Een goed geknipte coupe, een mooie kleur in het haar hetzij gedurfd of natuurlijk, het is allemaal mogelijk. Kleuren vinden zij extra leuk, want een kleur in een nieuwe coupe maakt het plaatje compleet!

   

   

  Kunstgrasgigant Kockengen

  In onze showroom van bijna 1000 m2 (binnen én buiten) kunt u meer dan 25 vaste soorten kunstgras bekijken voor uw siergazon, speelgazon, sportgazon of dakterras. Onder het genot van een kop koffie adviseren we u in de beste keuze kunstgrasgazon voor u. Naast ons ruime assortiment in top-kunstgrassoorten hebben we ook prijsscherpe-actiekunstgrassen en coupons. Alles op maat gesneden u betaalt per m2 en niet per standaard rolbreedte.

   

   

   

  logo Ivar met teksten

  Ivar van den Berg
  Zoekt  u  naar iets of misschien wel alles dat te maken heeft met dranken, glazen, biertaps, aankleding en nog veel meer op horecagebied? Of  een kerst- of cadeaupakket? Of wilt u ‘gewoon’ bestellen?  Dranken- en horecagroothandel Ivar van den Berg is u altijd van dienst. Met snelle service, faire prijzen en prettig contact.

   

  Basis CMYK

  Jochem Versloot Tuinen & Buitenruimten
  Hoveniersbedrijf Jochem Versloot neemt u al het werk uit handen en zorgt voor het ontwerp, de aanleg en verzorging van uw tuin. Zij realiseren stijlvolle buitenruimten speciaal op u of uw bedrijf afgestemd.

   

   

  Jos van Oostrom Kleur

  Jos Oosterom Meubelstoffering en design
  Jos Oosterom maakt uw meubels weer als nieuw. Bij het stofferen gebruikt hij uitsluitend de beste materialen, zowel in als op uw meubel. Zo bent u verzekerd van jaren zitcomfort.

   

   

  K van Kuik logo
  Kees van Kuik
  Voor al uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden.

   

   

  Logo Ko van Oostrum

  Ko van Oostrum Advies
  Werkt u in de transportsector of de handel hierin en heeft u een bedrijfsvraagstuk? Bij Ko van Oostrum Advies weet u zeker dat u advies krijgt dat past bij uw bedrijf.

   

   

  Koolliving logo

  Kool Living
  Heeft u een project waarbij renovatie, restauratie, projectontwikkeling of nieuwbouw komt kijken. Kool Living is van al deze markten thuis.

   

  Lyanne Metz Makelaardij
  Een eigen huis is een waardevol bezit. Logisch dat je daar aandacht aan besteedt, zeker als het gaat om aankoop of een verkoop van je huis. Lyanne Metz Makelaardij biedt ondersteuning die u maar wenst. Deskundig, persoonlijk en zorgvuldig.

   

   

  Marc

  Marc ” De Creatieve Chauffeur”
  Transport vraagt steeds om creatieve oplossingen. De Creatieve Chauffeur denkt graag met u mee en lost uw logistieke uitdaging succesvol op door zijn ervaring, veelzijdigheid en inventief denken.

   

   

  MKTG
  MKTG voor strategische marketing oplossingen. Van ontwerp tot uitvoering van strategische en Business georiënteerde marketing oplossingen via sport en entertainnment.

   

   

  Odysseuskopie

  Odysseus Group BV

  Odysseus verzorgt consultancy, hulp en training aan bedrijven die groei of een verandering ondergaan.
  Hierbij staat een goede en lange termijn relatie met de klant centraal.

   

   

  logoOmnicard
  Omnicard is uw spin in het web als het aankomt op de totale beheersing (of: het totale ontzorgingsmodel) van uw kaart. Van het begin tot het einde van de dataketen bieden zij oplossingen die er voor zorg dragen, dat door gedegen kennis en advies, de aanvraag, productie, uitgifte en tenslotte het beheer van uw kaart vlekkeloos verloopt.

   

  Afdrukken

   

  Partytent Verhuur Kockengen
  Geen feest is compleet zonder spullen van Partytent Verhuur Kockengen. Buiten het verhuur van diverse formaten partytenten verhuren zij ook de meeste benodigdheden. Als u artikelen zoekt voor een gezellig tuinfeest maar ook voor grotere evenementen dan bent u bij Partytent Verhuur Kockengen aan het juiste adres.

   

  Medisch Pedicuresalon Hetty
  Sinds 1991 runt Hetty haar pedicuresalon in Kockengen. Een behandeling bestaat o.a. uit: nagels knippen, polijsten, eelt/likdoorns verwijderen en een heerlijke voetmassage. Ook heeft zij specialisaties voor mensen met reuma en diabetes. Sinds 2016 is zij geregistreerd medisch pedicure voor sporters. Dit is een deskundigheid op het gebied van voetverzorging bij zowel (semi-) professionele atleten als recreatieve sporters. U kunt terecht met voetblessures of kwetsuren en ook voor een goed advies over sportschoenen en kousen.

   

  Piet verkroost Kip

  Piet Verkroost
  Iedere woensdagochtend staat Piet Verkroost uit Leerdam voor u klaar op de Driestammenweg in Kockengen. U vindt bij Piet de lekkerste kaas en kipspecialiteiten.

   

   

  RB_woordmerk_cmyk

   

  Rabobank Rijn en Veenstromen
  Rabobank Rijn en Veenstromen adviseert particuliere klanten en bedrijven vanuit Bodegraven, Mijdrecht en Woerden. Ook zijn zij aanwezig op de Servicepunten in Kamerik, Mijdrecht, Wilnis en Zegveld en bezoekt hun Mobiel Servicepunt verschillende kleine kernen en verzorgingshuizen. Zo vindt u Rabobank Rijn en Veenstromen altijd dichtbij!

   

   

  Rietdekkersbedrijf Q.P. van Zanten
  Heeft u een rieten dak die aan vernieuwing of onderhoud toe is? Bent u van plan uw boerderij of wellicht uw tuinhuisje van riet te voorzien? Of wilt u zich gewoon eens oriënteren op de mogelijkheden van rieten dak bedekking? Bij Rietdekkersbedrijf Q.P. van Zanten bent u aan het juiste adres voor een professioneel advies.

   

  Logo Harberden kleur

  Schilderswinkel Van Harberden
  Eén van de oudste nog bestaande bedrijven in Wilnis. Al meer dan 400 jaar houdt Schilderswinkel Van Harberden zich van vader op zoon bezig met glas- en schilderwerk.

   

  Slagerij Henk Langelaar
  Een ambachtelijke slagerij in het hart van Kockengen. Bij Slagerij Henk Langelaar worden altijd de meest verse ingrediënten gebruikt om de beste kwaliteit te kunnen bieden. De passie voor het slagersvak proeft u terug in het assortiment.

   

  Van de Mheen

  Van de Mheen Visspecialiteiten
  Van de Mheen Visspecialiteitenuit Spakenburg staat al jaren op meerdere markten en standplaatsen in Nederland waar zij met liefde en passie voor het vak de lekkerste producten verkopen. Doordat Spakenburg een historie heeft en nog steeds een zeer belangrijke plaats inneemt op het gebied van de vishandel en visindustrie bent u bij Van de Mheen verzekerd van een dagelijks vers product.

   

  Partyservice van der Leeden

  Van der Leeden
  U kunt het zo gek niet bedenken of Van der Leeden verzorgt het. Henry en Alda vinden het erg leuk om alles een eigen karakter te geven. Vers en lekker is daarbij het motto. Alleen verse producten passeren dus hun keuken op weg naar u en uw gasten. De wens van de gast staat hierbij altijd voorop.

   

  Van Eijk-met-streepkopiekopie

  Van Eijk Elektra en Onderhoud
  Van Eijk Elektra en Onderhoud levert maatwerk in de utiliteits-, industrie-, en woningbouw. Dit doen zij zowel voor bedrijven als particulieren. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de laatste technieken en installatienormen volgens de NEN1010. Voor elke verbouwing, verandering of aanpassing van de elektra kunt u een beroep doen op Van Eijk Elektra en Onderhoud. Zij voeren uw opdracht verantwoord en deskundig uit.

   

   

  Vitesse

  Vitesse
  Vitesse houdt zaken simpel. Zij maken fietskleding. Met hun technische kennis en ervaring maken zij gegarandeerd een goed product. Maar bovenal weten zij wat het is om te fietsen! Het bedrijf is opgericht door een fietser, wordt gerund door een team fietsfanaten en de materialen worden getest door fietsers.

   

  Waardegroeifonds Lage res ogo2

  Waardegroeifonds
  Als deelnemer aan het Waardegroeifonds blijft u baas over uw eigen geld. Uw vermogen en dat van de beheerder blijft gescheiden. Al sinds 2008 beheert het Waardegroeifonds met opvallend veel succes een besloten fonds. Binnen dat fonds beleggen zij met een groot deel van hun eigen kapitaal en het kapitaal van familie, vrienden en bekenden.

   

  Wildeman Automatisering
  Wildeman Automatisering zijn IT ontwikkelaars in Kockengen

   

   

  Wisse

  Wisse Tuinen
  Met de juiste vakkennis, inspiratie en flexibiliteit in het werk is Wisse Tuinen een bedrijf met naam in Midden-Nederland. Het voornaamste doel van Wisse Tuinen is u een duidelijk inzicht te geven in het proces van ontwerp, aanleg en het onderhoud van uw tuin. Wisse Tuinen zet uw gedachte om in een concreet beeld.