• Voorinschrijving Gerard Vianen Classic gestart

    by  • 20 januari 2016 • Editie 2016, Nieuws

    De voorinschrijving van de Gerard Vianen Classic is gestart. * Overwinning Gerard VianenDeelnemers kunnen hierbij kiezen voor één van de twee afstanden, 60 of 100 kilometer. De opbrengsten van deze wielertocht gaan naar een goed doel dat in overleg met de familie Vianen wordt gekozen. In 2016 gaan de opbrengsten naar de Daniël den Hoed Stichting. De WTC Woerden fietst ook geld bij elkaar voor deze stichting door deel te nemen aan de Tour for Life en de opbrengsten van de Gerard Vianen Classic worden hier aan toegevoegd.

    Op 5 mei zal Theo de Rooij, oud-wielrenner en vriend van Gerard, om 9.00 uur een toespraak houden. Hierna lost Gerard’s kleinzoon Merijn Struijk het startschot. De twee routes lopen dwars door het Groene Hart langs de vele mooie plaatsjes die deze omgeving rijk is. Na de tocht is er een hapje en drankje en ruimte om gezellig na te praten.

    Direct inschrijven? Alle racefietsers en sportfietsers met helm zijn welkom. Inschrijven kan hier.