• Springkussen en Jeu de boules bij Gerard Vianen Classic

    by  • 2 mei 2016 • Editie 2016, Geen categorie, Nieuws

    Hemelvaartsdag nadert en de weersvoorspellingen lijken met de dag beter te worden! De organisatie is druk met de laatste puntjes op de i, maar dan kan donderdag toch echt de eerste editie van deze mooie wielertocht van start gaan. Vanaf 8.00 uur is het voor deelnemers nog mogelijk zich in te schrijven en kunnen de startnummers  worden afgehaald. Om 9.00 uur klinkt het officiële startschot en tot 11.00 uur kunnen de deelnemers vertrekken aan hun 60 of 100 kilometer.

    Programma voor bezoekers
    Natuurlijk is ook aan de supporters en bezoekers gedacht. Speciaal voor de kinderen wordt een springkussen opgezet. Ook is er voor hen de mogelijkheid zich te laten schminken. Liefhebbers van een typisch Provençaalse sport kunnen zich wagen aan een potje Pétanque, ofwel Jeu de boules.  En om in Franse sferen te blijven, is er ’s middags een optreden van accordeonist Coen Bouwmeester. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u de deelnemers onthalen bij hun finish van de Gerard Vianen Classic.