• Wat een prachtige 1e editie van de Gerard Vianen Classic!

  by  • 6 mei 2016 • Editie 2016, Geen categorie

  Als organisatie hebben wij genoten van deze fantastische 1e editie van de Gerard Vianen Classic. Het prachtige weer en de vele positieve reacties die wij hebben ontvangen over deze dag zijn hartverwarmend. Wat ons vooral geraakt heeft is de enorme opkomst. Meer dan 600 deelnemers, waaronder vele oud ex-collega’s, hebben de familie Vianen en ons een onvergetelijke dag bezorgd door deze tocht te fietsen als eerbetoon aan “onze” en voor velen ook aan “hun” Gerard Vianen.

  Een uitgebreid verslag van deze dag volgt zo spoedig mogelijk. Inmiddels zijn de eerste foto’s op de site geplaatst.

  Nogmaals iedereen, van vrijwilliger tot deelnemer, bedankt voor de prachtige dag die jullie ervan gemaakt hebben.

  Organisatie Gerard Vianen Classic.

  GVC......................LBBNK 059