• Route familiefietstocht aangepast!

  by  • 17 mei 2017 • Editie 2017

  De route van de familiefietstocht van de Gerard Vianen Classic 2017 is aangepast. Na de stempelpost bij de WTC in Woerden, loopt de route nu door Gravensloot naar Kamerik, de plaats waar de naam Gerard Vianen onlosmakelijk mee verbonden is. In de jaren 60 en 70 werd hier de Ronde van Kamerik gehouden. De ronde die ontstaan is door de successen van Gerard en hij hier menigmaal (succesvol) aan deelgenomen.

  Kamerik is ook de plaats waar Gerard Vianen in het centrum aan de van Teylingenweg een cafetaria kocht dat door Joop Zoetemelk officieel is geopend. In dit pand is nu restaurant de Herbergier gehuisvest. De deelnemers aan de familietoertocht kunnen hier hun 2e stempel halen en uiteraard ook even de tijd nemen om hier even op te steken.

  De route loopt vervolgens tot het einde van de van Teylingenweg, rechtsaf naar de Geerkade. Bij de brug van Spengen, de plek waar Gerard Vianen is geboren, loopt de route door Spengen terug naar Kockengen. Wij hopen met deze aanpassing nog meer glans te geven aan de herinneringen die wij hebben aan Gerard Vianen.

  Bijgaand de link naar deze route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1960956

  About