• Fiets mee en win een Rabobank wielershirt!

  by  • 18 mei 2017 • Editie 2017

  De Rabobank, hoofdsponsor van de Gerard Vianen Classic, heeft een mooie prijs voor u in petto.

  Als deelnemer aan de Gerard Vianen Classic kunt u een Rabobank wielershirt winnen! Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel, als je het totaal aantal kilometers raadt dat op 25 mei wordt gefietst is het wielershirt voor jou! Wordt het aantal kilometers niet geraden dan is het wielershirt voor degene die er het dichtste bij zit.

  Bij de start/inschrijftafels liggen flyers van de Rabobank waarop je de kilometers kunt invullen (zie bijgaande preview van de flyer). Doe het ingevulde formulier vervolgens in de bus naast de start/inschrijftafel. Je kunt het formulier ook inleveren op een van de Rabobank kantoren in Woerden, Mijdrecht of Bodegraven. Inleveren kan tot 6 juni 2017. Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt en het Rabobank wielershirt uitgereikt worden. De winnaar zal bekend worden gemaakt op de site www.gerardvianenclassic.nl.

  Zo’n kans wil je toch niet aan je voorbij laten gaan!! Kom dus op 25 mei 2017 naar de Sportweg in Kockengen, fiets de Gerard Vianen Classic en win een Rabobank wielershirt!

  flyer actie

  About