• Belangrijke mededeling: “oude trekkers” onderweg!

    by  • 22 mei 2017 • Editie 2017

    Het is goed mogelijk dat u tussen kilometer 2 en kilometer 6 van de Gerard Vianen Classic “oude trekkers” tegenkomt. De O.P.A. trekkerdag wordt namelijk op 25 mei gehouden en vertrekt om 09:15 uur met zo’n 300 oude trekkers vanuit Gerverscop richting Kockengen en komen u dus tegemoet. De route van de trekkers gaat vervolgens via de Schutterskade, Portengen en de Geerkade naar Woerdense Verlaat. Daar is een pitstop waarnaar de trekkers via dezelfde weg weer teruggaan naar Gerverscop. Dit betekent dat de deelnemers aan de 60 km de trekkers kunnen tegenkomen op de Geerkade, waarschijnlijk in dezelfde rijrichting. Wij vragen de deelnemers vriendelijk om rekening te houden met deze medeweggebruikers en geen onnodige risico’s te nemen. Gun elkaar het plezier dat hoort bij deze mooie evenementen.

    About