• Informatie over de Gerard Vianen Classic 2018

  by  • 11 april 2018 • Editie 2018

  Nog maar een maand en dat is het zover, op donderdag 10 mei 2018 de 3e editie van de Gerard Vianen Classic. Net als vorig jaar is er een route van 60 km en van 100 km voor de wielrenners en een familieroute van 35 km. De enige route die ongewijzigd is gebleven t.o.v. vorig jaar is de 60 km. De route van 100 km heeft een kleine wijziging en dat betreft het deel tussen Nieuwerbrug en Woerden (stempelpost WTC Woerden). In Nieuwerbrug wordt de route naar Woerden niet vervolgd langs de Oude Rijn, maar gaat via de Korte Waarder en de Molendijk, onder de A12 naar Waarder. In Waarder komen de route van de 100 km en de 60 km weer samen richting de stempelpost bij de WTC in Woerden.

  De familieroute is dit jaar anders dan vorig jaar en dat betreft met name in het begin. De route gaat nu eerst rondom Haarzuilens via Harmelen naar Geestdorp in Woerden en vervolgens langs de Wetering naar de stempelpost in Kamerik. In tegenstelling tot vorig jaar wordt er niet gestempeld bij de WTC in Woerden.

  U kunt alle routes hier bekijken. Om een route te downloaden, klikt u op afstandmeten.nl, linksboven in de betreffende routekaart en volg de instructies.

  O.P.A. trekkerdag

  Op Hemelvaartsdag organiseert O.P.A (Oldtimer Parade Aanslingeren) haar jaarlijkse evenement van Oude Trekkers. De route die met de oude trekkers wordt gereden heeft een hele kleine overlapping met de routes van de 60 km en 100 km. Dit is op de Haanweg in Harmelen, langs de Oude Rijn. Het betreft zo’n 150 meter tot aan de rondweg de N419. Mocht u ze tegenkomen, houdt rekening met elkaar, groet elkaar en laat iedereen genieten van deze mooie evenementen. Meer informatie over deze trekkerdag vindt u hier.

  Inschrijven voor de Gerard Vianen Classic

  Dit jaar is het alleen maar mogelijk om op de dag zelf in te schrijven voor de Gerard Vianen Classic. Het is niet mogelijk om voor in te schrijven. De organisatie heeft hiertoe besloten omdat, ondanks het grote deelnemersveld, er bijna geen gebruik werd gemaakt van deze mogelijkheid. Inschrijven kan vanaf 08:30 tot 11.00 uur. Meer informatie over het inschrijven vindt u hier.

   

  About