• 4e editie Gerard Vianen Classic 30 mei 2019 Hemelvaartdag

  by  • 16 mei 2019 • Editie 2019

  Op donderdag 30 mei 2019 vindt de 4e editie plaats van de Gerard Vianen Classic. Dit jaar is de route van de 60 en 100 km aangepast. De routes worden nu andersom gereden (tegen de klok in). Bij de 100 km is Bodegraven uit de route gehaald (teveel risicovolle oversteken) en bij beide afstanden is Haarzuilens aan de route toegevoegd. Voor beide afstanden geldt dat halverwege de route gestempeld kan worden bij de WTC in Woerden. De familieroute is ieder jaar weer anders. De afstand van de route is 35 km en ditmaal is de stempelpost halverwege in Haarzuilens. Om de routes in te zien of te downloaden voor GPS, ga naar de pagina routes en volg de aanwijzingen. Alle routes zijn uitgepijld en op de dag zelf is een routebeschrijving beschikbaar.

  Het inschrijven voor deelname kan uitsluitend op de dag zelf. Er kan gestart worden tussen 09.00 en 11.00 uur. De inschrijving is geopend vanaf 08.30 uur. Kosten voor deelname aan de 60 en 100 km is € 7,= per persoon, daarbij is 1 gratis kopje koffie inbegrepen. Kosten voor deelname aan de 35 km is € 5,= per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis) en ook hierbij is 1 gratis kopje koffie inbegrepen. De koffie is te verkrijgen bij de Start/Finish (Kockengen) of bij de stempelposten (WTC en Wapen van Haarzuilens).

  Ook dit jaar kunnen deelnemers hun auto parkeren op het weiland aan de Zwanebloem in Kockengen. Bij binnenkomst van Kockengen via de Kerkweg is dit de 1e weg rechts. Komt u van de andere kant dan is het de laatste weg links in de bebouwde kom. De Sportweg als parkeergelegenheid is bedoeld voor minder validen en voor de overige sportverenigingen aan de Sportweg. Mocht parkeren op het weiland aan de Zwanebloem niet meer mogelijk zijn dan zal de Sportweg alsnog worden gebruikt. Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters.

  U bent op 30 mei van harte welkom!

  About