• Parkeergelegenheden Gerard Vianen Classic

    by  • 11 mei 2023 • Nieuws

    Deelnemers die met de auto komen, kunnen parkeren aan de Zwanebloem in Kockengen. Alle auto’s worden hiernaar doorverwezen. Als het parkeerterrein vol is, kan er worden geparkeerd op de Sportweg. Als de Sportweg ook vol is, kunt u parkeren in één van de aangrenzende woonwijken. Bij slecht weer (veel regen) wordt er niet geparkeerd aan de Zwanebloem. Deelnemers worden dan verwezen naar de Sportweg. Invaliden kunnen altijd parkeren op de Sportweg; hiervoor zijn speciale parkeerplekken gereserveerd. De parkeergelegenheden zijn op onderstaande kaart aangegeven.

    Automobilisten die vanaf Portengen over de Kerkweg rijden, zien het parkeerterrein aan de Zwanebloem aan de rechterzijde (de eerste weg rechts). Komende vanaf de Dreef of de Verlengde Kerkweg, ligt dit parkeerterrein aan de Zwanebloem ongeveer 200 meter voorbij de Sportweg aan de linkerzijde. Dit is de laatste weg links voor u Kockengen weer uitrijdt. Op de kruising Kerkweg-Zwanebloem staat een verkeersregelaar. Alle parkeergelegenheden zijn onbewaakt, dus sluit uw auto af.

    About