• Inschrijven

  Inschrijving is uitsluitend mogelijk op de dag zelf, op 26 mei 2022, vanaf 08.30 tot 11.00 uur op de Sportweg in Kockengen

  Dit geldt ook voor de deelnemers aan de familieroute.

  Voorinschrijving is niet mogelijk. Ondanks het grote deelnemersveld bij voorgaande edities, is het aantal voorinschrijvingen enorm gedaald. Om die reden is ervoor gekozen om hiervan af te zien.

  Het is mogelijk om in te schrijven via Scan & Go. U kunt hier alle routes bekijken.

  Er kan gestart worden tussen 09.00 en 11.00 uur. De inschrijvingskosten zijn € 10,- per persoon. Kinderen onder de 12 jaar rijden de tocht gratis. Daarnaast is er de mogelijkheid om een donatie te doen aan het Daniel Den Hoed Fonds. Voor dit goede doel is in overleg met de familie Vianen gekozen. De opbrengsten van de Gerard Vianen Classic  gaan naar dit goede doel.

  Deelname aan de 60 of 100 km vanaf 16 jaar. Deelnemers vanaf 12 jaar t/m 15 jaar uitsluitend onder begeleiding en uitsluitend voor de 60 km.

  Deelname aan de wielertocht van 60 en 100 km staat alleen open voor deelnemers op racefiets of MTB. Het is niet toegestaan deel te nemen per e-bike, snorfiets, brommer, scooter etc. Deelname aan de familietocht van 35 km kan ook op een “gewone” fiets of E-bike. De helm is verplicht voor deelnemers op racefiets en MTB. De helm in niet verplicht voor deelnemers op gewone fiets of E-bike.

  Algemene voorwaarden

  Door in te schrijven voor één van de afstanden verklaart de deelnemer zich akkoord met de deelnamevoorwaarden.